De activiteitencommissie heeft in het seizoen 2017-2018 de volgende activiteiten georganiseerd::

- 6 januari 2018
Het Voliebollentoernooi ,
Volleyballen, Oliebollen en tenslotte een Chinees-Indisch Buffet. En dat allemaal in Het Kroonjuweel.
Het 2 tegen 2 toernooi werd deze keer bij de heren gewonnen door Ronald Groenewegen en mag zich tot het volgende voliebollentoernooi King of court noemen.
Bij de dames prolongeerdeRobin Vreeke haar titel als Queen of court. Het gezelligheidstoernooi werd gewonnen door het team bestaande uit Jade, Robin, Alexander en Edwin.
De foto´s zijn weer op de site te bewonderen, met dank ook de fotografen DImphy, Frans en Rob.

- 14 april 2018
De Arfritodag
Aansluitend op de competitiewedstrijden gratis frietjes en snacks voor de liefhebbers.

8 t/m 27 juni 2018
De Dick Stuurwold Memorial.
Het seizoenafsluitend volleybalweekend dat inmiddels alweer een aantal jaren georganiseerd wordt.
SInds 2017 geschiedt dat op de grasvelden van de minicamping van kaasboerderij Pitteperk, waar op vrijdag- en
zaterdagnacht ook overnacht kan worden.
Het weekend begint op vrijdagavond met een maaltijd. Op zaterdagochtend eerst het ontbijt, dan de twee tegen twee
wedstrijden, 's middags het gezelligheidstoernooi en de dag wordt afgesloten met een barbecue. Zondagmorgen het
pannenkoekenontbijt, schoonmaken en afscheidnemen.

Foto's zijn terug te zien op de fotopagina van de site.